6è El canvi climàtic

Després de les vostres exposicions sobre per què les platges de Barcelona desapareixeran en uns anys, tots ens hem quedat una mica preocupats pel nostre planeta. El primer pas és ser conscients de les conseqüències del canvi climàtic. Ara que ja en som conscients ens toca posar de la nostra part per cuidar de la Terra. Aquí us deixem informació sobre el canvi climàtic i què podem fer per salvar el nostre planeta.



Les temperatures mitjanes globals han augmentat 0,8 ºC des de l’inici de la Revolució Industrial, un fet que pot semblar intranscendent, encara que les seves conseqüències són devastadores. Els casquets polars s’estan fonent any rere any. S’estan produint cada vegada més fenòmens meteorològics extrems. Però encara som a temps de fer alguna cosa per posar-hi remei. Som nosaltres els que estem provocant el canvi climàtic, en contaminar l’atmosfera amb un excés de diòxid
de carboni (CO2) i altres gasos d’efecte d’hivernacle. I és aquí on la sort ens somriu. Si el problema l’hem provocat nosaltres, també nosaltres el podem solucionar.







30 coses que pots fer tu contra el canvi climàtic

Com fer front al canvi climàtic

Efecte hivernacle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada